15 Mayıs 2014 Perşembe

Londra da veterinere gitmek

Yine gecikmiş bir yazı oldu bu ancak burada zamanın nasıl geçtiğini anlamak gerçekten zor. Bugün nisan ayındaki veteriner ziyaretinizden bahsetmek istiyorum. Köpük ile parkta yaptığımız gezintiler sırasında tanıştığımız evcil hayvan sahiplerinden aldığımız tavsiye ile evimize en yakın klinik olan Barnfield House Veterinary Centre'a gitmeye karar verdik. Telefon yada online olarak randevu almadan acil durumlar dışında muayene kabul edilmiyor. Temiz, düzenli, samimi bir ortam. Kendi otoparkı bulunuyor.
Randevumuza gittiğimizde oldukça sıcak karşılandık. Ancak köpük herzaman ki gibi heyecan ve korkudan tirtir titriyordu. Genel muayenesi oldu, zor zor tartıldı ve 2 aşı yapıldı. Ülkede kuduz hastalığı bulunmadığından kuduz aşısı yapılmadı. İç ve dış parazitler için damla ve tablet aldık ve işimiz bitti. Parazit ilaçlarını kendimiz takip edeceğimizden inşallah gelecek yıl aşı dönemine kadar tekrar görüşmemize gerek olmaz diyerek ayrıldık.


Çıkmak için kapıda bekleyen Köpük :)
Fikir vermesi açısından aşı karnesi, parazit ilaçları ve faturayı da paylaştım. Genel muayene ve aşıları yaklaşık 50 pound, dış parazit ilacı 3 aylık 30 pound, iç parazit ilacı 3 aylık yaklaşık 8 pound.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder